mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
bestil-gavekort-orange

mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

Se pladskort i større format.  pladskort mariager camping 2019

 

Område 1 - plads 101-113 / 115-116

Pladserne ligger på et mindre område, bestående af 11 store enheder og 2 luksus hytter (Funkis). Pladsen er omgivet af hæk og anden beplantning, hvilket giver god læ og en hyggelig atmosfære. Den er placeret tæt ved servicebygningen på område 2 (bygningen 5).  Pladserne 115-116 ligger særskilt på en lille trekantsplads.
 

Område 2 - plads 201-221 

Pladserne ligger i en "gryde" omkranset af bevoksning. Der ligger en servicebygning på pladsen, indeholdende dame og herreafsnit, familierum, samt køkken.
Fjorden ligger 50 m. fra pladsen. Denne plads er også velegnet til telte.
 

Område 3 - plads 301-337

Pladserne ligger højt placeret med udsigt udover fjorden fra store dele af pladsen. Der er god læ på pladsen. Umiddelbart i forlængelse af pladsen ligger der et grønt område med badebro, vandresti langs fjorden og skov. Afstand til servicebygning ca. 150 m. (bygning 5) og butik ca. 300 m. (bygning 1) 
 

Område 4 - plads 1-86 

Området ligger helt ned til fjorden med udsigt over vandet. 
På pladsen er der en moderne servicebygning med familiebaderum, puslerum og handicaprum, samt køkken og tv-/opholdsstue (bygning 2). Der er grillområde og "udekøkken" (bygning 4). Legepladsen og hytter er ligeledes i dette område. Pladsen ligger tæt ved informationen og butikken (bygning 1). 

Der er trådløst internet på største delen af pladsen - i område 3 er der begrænset WIFI.

Film fra pladsen - SE HER