mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
bestil-gavekort-orange

mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

 

 

Camping for børnefamilier
-og aktive ældre

Mariager Camping ligger på kanten af Mariager Fjord. Her er der mulighed for at holde fridage med fødderne i vandkant. Pladsen ligger lige op til skov, og kun 300 m til bymidten af den gamle købstad Mariager.

Mariager Camping er med sin unikke beliggenhed det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker en kvalitetesferie i rolige og trygge omgivelser. 

Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykel- og løbetur, samt kulturelle oplevelser og samvær på tværs af generationer.
Vi samarbejder med tennis og golfklubber, udlejer cykler og kajakker, har idelle muligheder for fiskeri - altsammen på eller tæt ved campingpladsen.

Fra campingpladsen er der kun 2. min. gang til centrum i den idyliske gamle købstad, Mariager, med de toppede brosten, bindingsværkshusene og stokroserne eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktivitet. 
Mariager er netop blevet certificeret som CittaSlow by, og er som Danmarks 2. by blevet optaget i det eksklusive selvskab. 

Læs mere om camping For børnene - her

aktiv natur historie

 

Autocamper pladser med træterrasser i 1. parket!

Ankommer i med autocamper til Mariager Camping har i mulighed for at få jeres egen træterasse i første række lige ud til fjorden. Autocamperen parkeres ved siden af terrassen, hvorfra den skønneste udsigt over Danmarks smukkeste fjord kan nydes. I har selvfølgelig også mulighed for at vælge en hvilken som helst anden plads i kunne tænke jer. Læs mere om autocamper pladser.


Hunde på Mariager Camping 

Campingferie er for hele familien - også de firbenede. Derfor er hunde også hjertelig velkomne på Mariager Camping. Der er blot enkelte regler, som skal overholdes.
Læs mere her


Praktiske oplysninger 

Vi har her samlet svarende på nogle af de de spørgsmål i måtte have inden jeres ferie på Mariager camping begynder. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Mariager og på Mariager camping. Læs mere her

Miljø Camping

På Mariager Camping værner vi om miljøet - og vi håber i vil hjælpe os med dette. I 2009 modtog vi EU´s miljøblomst som tegn herpå.

 

Smiley rapport

Se kontrol rapporten Se kontrol rapport, ved at klikke på billedet.