mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
bestil-gavekort-orange

mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

Autocamper - Stellplatz

 

Camperpladser med egen terrasse

Pladser med egen terrasse i 1. parket ved Mariager fjord.
Pladerne er befæstede og lige til at kører til.
Nyd solopgangen og -nedgangen over Danmarks smukkeste fjord fra din egen terrasse. Pris kr. 250,00 inkl. 2 personer i lavsæsonen - ekskl. strøm.

 

Die-Camper.com besøgte vores plads i juni 2015 og lavede en lille video.

 

Camperpladser med vand og afløb

Kørefaste camperpladser med vand og afløb. Pladserne er lette at komme til - man kan køre ind i den ene ende af pladsen og ude af den anden. Pladserne er velegnet til både små og store autocapmere. De kan også benyttes af bil og campingvogn, hvis man ikke ønsker at hægte campingvognen af under opholdet.

 

/5
 

Stellplatz indenfor bom

Et godt tilbud til autocampere, der er på farten hele dagen og blot har brug for en tryg og sikker nattesøvn. Her er der mulighed for at komme af med husholdningsaffald og spildevand på en forsvarlig og miljøvenlig måde samt tanke frisk drikkevand.
Pris kr. 200,00. Prisen er inkl. to personer - ekskl. strøm.

/3
 

Stellplatz udenfor bom

Pladsen til Quick camping er placeret lige udenfor campingpladsen, og er åben 24 timer i døgnet. Her er der mulighed for sen ankomst og tidlig afrejse under trygge og ordentlige forhold. Pladsen er velegnet til jer, som ikke har behov for alle campingpladsens faciliteter, men blot ønsker en overnatning.
Pris kr. 120,00 for 2 personer. Strøm koster kr. 40,00.
I vínterhalvåret koster en overnatning kr. 100,00. 
Quickcamping giver ikke adgang til camperservice. Dette kan tilkøbes for kr. 50,00 i sæsonnen. Ekstra personer kan ligeledes tilkøbes til kr. 40,00.

Se pladskort for placering af Quick camping

/3
 

Camper-service

Med vores camper-service er der mulighed for at få tømt affaldsvand og kemisk toilet, samt få påfyldt drikkevand - altsammen ganske gratis når du bor på Mariager Camping. 

/2
 

Mariager Camping Stellplatz 2019